
Regały mają zastosowanie w wielu branżach oraz punktach do tego celu przeznaczonych. Wyróżniamy, w tym, regały gastronomiczne, które są specjalnie zaprojektowane do magazynów, chłodni i mroźni. Ich jakość jest najwyżej oceniana, posiadają długą gwarancję.
Poprzez stosowanie tego rodzaju regałów punkt gastronomiczny ma możliwość wygospodarowania przestrzeni by pracownik mógł swobodnie poruszać się i wykonywać swoją pracę. Zastosowano różne rozmiary, wymiary, szerokości i długości regałów umożliwiając dogodne kompozycje ich. Oferowane dwie wersje regałów, jedne są wraz z kółkami, gdzie można je przemieszczać w różne miejsca bez podnoszenia. Dodatkowo zastosowano zamknięcie, co powoduje zabezpieczenie towaru przed niepożądanymi kradzieżami. Drugi rodzaj to regał na nóżkach, ma solidną konstrukcję co pozwala na stabilne postawienie regału. Regał ten nie będzie się przechylał, ani nie jest wywrotny, co umożliwia solidna konstrukcja.
Podtytuł: Regulacja regałów.
Regały gastronomiczne są zaprojektowane z myślą o wygodzie, jaką może klient używać w swoim punkcie gastronomicznym. Półki, które są wmontowane w regał można z łatwością regulować. W ten sposób towar spożywczy zostanie dokładnie rozmieszczony, posegregowany i wygodny w wyjmowaniu oraz uzupełnianiu, by nie dochodziło do strat z winy pracownika. Zły dzień, w którym pracownikowi wypada wszystko z rąk już nie będzie miał miejsca.
Półki są wyjmowane, można również je wieszać, zdejmować by wygodnie oczyścić z kurzu. Co pozwala zachować higienę zwłaszcza w punkcie gastronomicznym. Półki mogą być montowane w dwu lub cztero-półkowym regale. Dodatkowo zakonserwowane by nie sprzyjały rozwojowi bakterii gnilnych.
Podtytuł: Uzupełnianie braków w towarze.
Punkty gastronomiczne są narażone na fale wycieczek, małych grup, co powoduje, że nie zawsze można ucelować zamówienie na produkty spożywcze. Dzięki wygodnej formie regałów, które zagospodarują przestrzeń, pomieszczą dużą ilość produktów, wyeliminujemy straty, jakie mogły by wystąpić. Już nie straszne braki w przygotowaniu posiłków zawartych w menu. Duża wydajność, zaopatrzenie punktu w większą ilość, brak straty klientów zainteresowanych menu.
Wystarczy wejść na stronę www i zainwestować w regały, które dają wiele korzyści. Produkty zaprojektowane z myślą o bezpieczeństwie pracowników, są przetestowane.
Podsumowując, regały gastronomiczny, zaprojektowane z myślą o wygodzie, o bezpieczeństwie w punkcie gastronomicznym.